Εργασία από το σπίτι- Πλήρης οδηγός

Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις τους 6 αποτελεσματικότερους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βρεις εργασία από το σπίτι.

Παρατήρησα ότι στα περισσότερα άρθρα που έχουν σχέση με την
εργασία από το σπίτι υπάρχουν πολλές ανακρίβειες. Έτσι αποφάσισα
να δημιουργήσω ένα άρθρο που θα αναλύω πλήρως το θέμα.

Μπορείς να είσαι σίγουρος πως όσα προτείνω δουλεύουν!

Δεν έχω σκοπό να αναφέρω εταιρίες MLM, πυραμίδες ,και τα
σχετικά που το μόνο που θέλουν είναι σε εξαπατήσουν.

Επομένως διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα δεις 6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις χρήματα!

Είναι απολύτως εφικτό να κερδίσεις χρήματα από το ιντερνέτ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ήμαστε ακόμα τόσο εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο.

Δηλαδή δεν βλέπουμε πέρα από το Facebook και από το Youtube.

Δεν έχουμε καταλάβει πλήρως τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Στο ιντερνέτ κινούνται καθημερινά δισεκατομμύρια ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως γίνονται εκατομμύρια πωλήσεις και από την στιγμή που γίνονται πωλήσεις είναι λογικό να υπάρχουν και δουλειές.

Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους στο εξωτερικό που ζούνε αποκλειστικά από την εργασία τους από το σπίτι.

Στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι αλλά πιστεύω πως μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα αυξηθούν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι αποφασίζουν να δημιουργήσουν εισόδημα μέσω του διαδικτύου είναι η παραπληροφόρηση και η σύγχυση που επικρατεί. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από άρθρα που σου εξηγούν πώς να βγάλεις εύκολα και γρήγορα λεφτά, πώς να γίνεις πλούσιος ενώ κοιμάσαι και πώς μπορείς να αποκτήσεις αμάξι των 100.000 ευρώ συμπληρώνοντας έρευνες!
Λίγα από τα άρθρα που υπάρχουν στο διαδίκτυο αξίζουν και είναι ποιοτικά. Οι περισσότεροι γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείτε μια σύγχυση σε όλους αυτούς που ψάχνουν κάτι αποτελεσματικό.

Δυστυχώς έμαθα με τον δύσκολο τρόπο..

Προσωπικά άρχισα να προσπαθώ να κερδίσω εισόδημα μέσω διαδικτύου από μικρός. Δεν σου κρύβω πως οι πρώτες μου προσπάθειες για κέρδη μέσω ιντερνέτ ξεκίνησαν κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις με αντάλλαγμα 0,0001 ευρώ. Ναι, δυστυχώς δεν κάνω πλάκα..

Πέρασαν περίπου πέντε χρόνια μέχρι να καταφέρω να βρω τρόπους με τους οποίους πραγματικά μπορούσα να βγάλω λεφτά.

Ωστόσο δικαιώθηκα και σήμερα έχω την χαρά να εργάζομαι από το σπίτι και να ζω αποκλειστικά από αυτό.

Πάμε λοιπών να δούμε πως μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις να κερδίζεις χρήματα με την βοήθεια του διαδικτύου, έτσι ώστε να μπορέσεις να εξασφαλίσεις ένα επιπλέον εισόδημα.

1. Affiliate marketing

Ο πρώτος τρόπος με τον οποίο μπορείς να κερδίσεις χρήματα είναι το affiliate marketing. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για όσους ξεκινούν.

Στην ουσία με το affiliate marketing μπορείς να προωθήσεις προϊόντα ή υπηρεσίες που ανήκουν σε τρίτους με αντάλλαγμα μία προμήθεια.

Για παράδειγμα: Έχω εγώ ένα βιβλίο και το πουλάω για 20 ευρώ. Για να αποκτήσω περισσότερους πελάτες σου λέω εσένα ‘’ Φέρε μου κάποιον που να θέλει να αγοράσει το βιβλίο και αν το αγοράσει εγώ θα πάρω τα 15 και εσένα θα σου δώσω τα 5 ευρώ.

Έτσι μπορείς χωρίς να έχεις δικά σου προϊόντα να παίρνεις προμήθεια από την κάθε πώληση.

Κάπως έτσι δουλεύει το affiliate marketing.

Μπορείς να προωθήσεις τα προϊόντα μέσω ενός blog, μέσα από forum, από website, ακόμα και από μία σελίδα στο Facebook.

Μπορείς να βρεις χιλιάδες προϊόντα για να προωθήσεις σε διάφορα affiliate networks.

Ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως είναι το clickbank.com το οποίο περιέχει information products όλων τον κατηγοριών.

Επίσης υπάρχουν και Ελληνικά affiliate networks όπως τo clickbanner.com και η linkwise.gr στα οποία μπορείς να βρεις πολλά προϊόντα για να προωθήσεις.

Θετικά: Υπάρχουν εκατομμύρια προϊόντα διαθέσιμα για να τα προωθήσεις. Έτσι με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις ένα προϊόν που να σου ταιριάζει.

Αρνητικά: Τα προϊόντα δεν δίνουν πολύ μεγάλες προμήθειες με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις πολλές πωλήσεις κάθε μέρα για να βγάζεις ένα σεβαστό εισόδημα κάθε μήνα. Ωστόσο αυτό δεν είναι ανέφικτο.

Συμβουλή: Αν θες να ασχοληθείς με το affiliate marketing το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στοχεύσεις μία αγορά. Μην προσπαθήσεις να απευθυνθείς σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.
Για παράδειγμα μην επιλέξεις την κατηγορία εκπαιδεύσεις κατοικίδιων, επέλεξε εκπαίδευση σκύλων.
Όσο ποιο στοχευμένο είναι το κοινό τόσο ποιο εύκολα θα μπορέσεις να πετύχεις την πώληση.

2.Google Ads

Μέθοδος γνωστή σχεδόν σε όλους η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Οι διαφημίσεις μέσω του google adwords είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείτε ποιο συχνά για κέρδη μέσω ιντερνέτ. Μπορείς να φτιάξεις ένα blog, μια ιστοσελίδα ή ένα κανάλι στο youtube και το adwords θα προβάλει διαφημίσεις. Σαν αντάλλαγμα εσύ θα παίρνεις μια προμήθεια από κάθε κλικ που θα γίνετε στις διαφημίσεις.

Είμαι σίγουρος πως έχεις δει πολλές ιστοσελίδες και κανάλια στο youtube να χρησιμοποιούν τις διαφημίσεις της Google.

Θετικά: Σχετικά εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ξεκινήσεις.

Αρνητικά: Δεν μπορείς να κερδίσεις πολλά λεφτά εκτός και αν έχεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις κάθε μήνα.

Συμβουλή: Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τις διαφημίσεις της google, επέλεξε να κάνεις τις προσπάθειες σου στα αγγλικά. Συνήθως τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα από ότι θα ήτανε στα Ελληνικά. Αν δεν ξέρεις αγγλικά τότε μπορείς να προσπαθήσεις, ωστόσο οι πιθανότητες για μεγάλα κέρδη δεν είναι και πολύ καλές.

3. Πούλα το δικό σου Information product

Μια πολύ καλή ιδέα για κέρδη μέσω ιντερνέτ είναι η δημιουργία δικού σου information product.
Information product μπορεί να είναι ένα ebook, μια σειρά από video, μια σειρά από blog post και γενικά οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει πληροφορίες με στόχο να λύσει κάποιο πρόβλημα.

Κάποιες πολύ καλές ιδέες είναι:

Ψάρεμα στην Ελλάδα (που μπορεί κάποιος να ψαρέψει, τι ψάρια μπορεί να πιάσει, τι δόλωμα να βάλει κ.α)

Εκπαίδευση κατοικίδιων.

Γενικά χόμπι (πώς να γίνεις καλός στο μπιλιάρδο, στο bowling, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, πώς να μάθεις κιθάρα κ.α) όταν κάποιος θέλει να μάθει κάτι που τον ευχαριστεί όπως ένα χόμπι είναι διατεθειμένος να ξοδέψει πολλά λεφτά, περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

Ναι ακόμη και σε περίοδο κρίσης!

Θετικά: Στην Ελλάδα είναι κάτι που ελάχιστοι έχουν εκμεταλλευτεί. Σε πολλές αγορές θα είσαι μονοπώλιο στην Ελλάδα.

Αρνητικά: Η κατασκευή ενός information product φαίνεται δύσκολη.

Συμβουλή: Αν θες να ασχοληθείς με την πώληση information products, σου προτείνω να επικεντρωθείς στις ανάγκες του κοινού σου. Δηλαδή ο στόχος σου πρέπει να είναι να βοηθήσεις τον επισκέπτη της σελίδας σου, να δεις τις ανάγκες του και να τις ικανοποιήσεις. Αν το κάνεις αυτό η πώληση θα ακολουθήσει!

Επίσης μπορείς να πας στην ιστοσελίδα της clickbank.com και να ρίξεις μια ματιά στις κατηγορίες των information products που έχει. Μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες.

4.Πούλα χειροποίητα προϊόντα

Αν είσαι πρακτικός τύπος και σου αρέσει να ράβεις, να φτιάχνεις παιχνίδια, στολίδια κ.α το etsy.com είναι αυτό που ψάχνεις! Μπορείς να πουλήσεις πράγματα τα οποία είναι χειροποίητα. Μια ματιά στον κατάλογό τους θα σου δώσει πολλές ιδέες!

Συμβουλή: Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα, ξέρω όμως πως τα χειροποίητα προϊόντα έχουν πολλή ζήτηση ιδικά στο εξωτερικό!

5.Fiverr

Αν είσαι καλός στο να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες, να σχεδιάζεις logo, να δημιουργείς website, να μεταφράζεις κείμενα και γενικά ότι μπορεί να γίνει μέσω του υπολογιστή, μπορείς να το εκμεταλλευτείς!

Απλά επισκέψου την ιστοσελίδα του fiverr.com και θα βρεις εκατοντάδες πράγματα που μπορείς να προσφέρεις με αντάλλαγμα 5 ευρώ. Αν κάποιος βέβαια ζητήσει κάτι επιπλέον όπως γρηγορότερη παράδοση μπορείς να αυξήσεις την τιμή ανάλογα.

Θετικά: Το fiverr είναι ένα website με πολλούς επισκέπτες. Αν οι υπηρεσίες σου είναι καλές δεν θα δυσκολευτείς να κερδίσεις ένα πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα
Αρνητικά: Υπάρχει γενικά μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά αν είσαι καλός σ’ αυτό που κάνεις δεν έχεις να φοβάσαι τον ανταγωνισμό.

6.Drop shipping

Το Drop Shipping πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εργασία από το σπίτι. Στη ουσία με το drop shipping μπορείς να πουλήσεις προϊόντα που δεν είναι δικά σου σε υψηλότερη τιμή από αυτή που θα τα αγοράσεις. Έτσι θα προκύψει το κέρδος που θα βγάλεις.

Δεν κατάλαβες;

Ας πούμε ότι έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δουλεύει με την μέθοδο του Drop Shipping.

Επισκέπτεται το κατάστημα μου ένας αγοραστής και αγοράζει μια καρέκλα για 30 ευρώ.

Εγώ παίρνω τα 30 ευρώ μαζί με τα στοιχεία του αγοραστή (όνομα, διεύθυνση κτλ.)

Στέλνω τα 20 ευρώ στον παραγωγό (τιμή χονδρικής που πουλά ο παραγωγός την καρέκλα) μαζί με τα στοιχεία του αγοραστή, που θα χρειαστούν για να μπορέσει να του στείλει την καρέκλα που παρήγγειλε και εγώ κρατάω τα 10 ευρώ ως καθαρό κέρδος!

Θετικά: Δεν χρειάζεται να έχεις δικά σου προϊόντα για να πουλήσεις. Δεν υπάρχει ρίσκο και μπορείς να ξεκινήσεις από το απόλυτο μηδέν και να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο κατάστημα.

Αρνητικά: Χρειάζεται να έχεις γνώση βασικών αγγλικών για να μπορείς να επικοινωνήσεις με τις εταιρίες που θα στέλνουν τα προϊόντα στους πελάτες.

Συμβουλή: Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το drop shipping το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσεις χρόνο. Αν ασχολείσαι 1-2 ώρες την ημέρα μπορείς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κτίσεις ένα πολύ επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα και παράλληλα μια εργασία από το σπίτι.

Αυτοί λοιπόν είναι οι 6 αποτελεσματικότεροι τρόποι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για ξεκινήσεις να κερδίζεις χρήματα μέσα από το διαδίκτυο.

Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με το Drop Shipping το οποίο κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσει κάποιος να εργάζεται από το σπίτι του.

Αν θες να μάθεις περισσότερα μπορείς να πας στην σελίδα όπου περιγράφω αναλυτικά τι είναι το Drop Shipping και πως μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα πήγαινε στην σελίδα: Drop Shipping

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάσαι είναι πως για να πετύχεις αλλαγές στην ζωή σου πρέπει να δράσεις.

Γνώση την οποία δεν εκμεταλλεύεσαι είναι στην ουσία άχρηστη. Εκμεταλλεύσου λοιπόν όσα έμαθες και ξεκίνα να αλλάζεις την ζωή σου.

Μπορώ να σου εγγυηθώ πως αν ασχοληθείς μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα από το ιντερνέτ. Τόση και τόση τα έχουν καταφέρει γιατί όχι και εσύ;

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου για μια νέα ζωή στην οποία θα έχεις οικονομική ελευθερία και δεν θα εξαρτάσαι από κανένα αφεντικό.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που ξόδεψες διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Ελπίζω να αποδειχτεί το έναυσμα για ένα πολύ επικερδές μέλλον, το οποίο παρεμπιπτόντως θα αλλάξει, μόνο αν εσύ το αλλάξεις.

Δείτε περισσότερα άρθρα για το affiliate marketing και το ίντερνετ: